Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Διαγωνισμός

Βρείτε ποιό από τα δύο θα δούμε γρηγορότερα:
Βροχή ή περιφερειακό δρόμο?

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαλεγω τη βροχη ή μαλλον τις ψιχαλες της επομενης εβδομαδας!! Περιφερειακο μετα το χιονι και αν..

Ανώνυμος είπε...

Τι κερδίζει όποιος το βρει:


1 βραβείο: Μία βόλτα στον υπό κατασκευή δρόμο με 190χλμ/ώρα από επίδοξο ραλίστα. Αυτοκίνητο 1400 κυβικά εκατοστά, χαμηλομένο 11 πόντους, αναρτήσεις για να φτιάχνεις φραπέ, τσιπαρισμένο, εξάτμιση χταπόδι, μπουζί, 4 υπερσιμπιεστές, ανοιχτές εξατμίσεις, (καταλύτης βγαλμένος για 5 άλογα παραπάνω) μπιέλες βαρεμένες, υπολογιστής αλλαγμένος και γενικά όλα πειραγμένα με μόνο 220 άλογα στα 6,5 χιλιάδες στροφιλίκια. Σε έναν δρόμο τυφλό, στραβό και ανάποδο με το αυτοκίνητο να γέρνει δεξιά, αριστερά σαν βάρκα στο Αιγαίο και ο συνεπιβάτης σε κρίση πανικού καθώς το φανάρι έχει πιάσει βαθύ κόκκινο, ο αρχαίος τάφος να σου θυμίζει ότι πλησιάζει η ώρα που θα αποκτήσεις δικό σου, ενώ οι πεζοί διέρχονται κάθετα το δρόμο από παντού.


2 βραβείο: Μία κρουαζιέρα στα ανοιχτά του Παγασητικού, παρέα με γλάρους καμικάζι και μαρτίνι στο χέρι με μία ελίτσα (κουνημένο λόγω κύματος) και πολύ, πολύ ήλιο και αεράκι που σας αφυδατώνει για να μην ξεχνιόμαστε ότι μπήκαμε στο ευλογημένο ελληνικό καλοκαίρι...γύρω, γύρω κοπέλες λιάζονται στον καυτό ήλιο 10 ώρες τη μέρα και όποιος αντέξει. Βουτιές προαιρετικά με μάσκα και στολή κατάδυσης προς αποφυγή πιθανών μολύνσεων για τις οποίες η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

και όμως εγώ θα σας τη βγω φίλτατοι! Έτσι όπως πάμε, μέχρι να δούμε καμιά σταγόνα, μπορεί να έχει γίνει και ο περιφερειακός...

Unknown είπε...

Διαλέγω τη βρόχη,γιατί περιφερειακό θα δούμαι του Αγιου π......

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ειχαμε τελικα βροχη μεσα στη πολη. Ολη μερα το πηγαινε απο δω και απο κει και τελικα μας καθησε. Λογικα κερδιζω τον διαγωνισμο,ε??? :)))

Βρε συ Μαριε γιατι εχεις μονο 0,4mm ενω εγω εχω 2,5mm στις 20:55?? Μαλλον η τοπικοτητα της καταιγιδας μιλησε παλι, ε?

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

e vevaia!

Ανώνυμος είπε...

καλημεριζω τους καιροπληκτους της περιοχης και θα συμφωνισω οτι τα στοιχεια των 2 ι μαλλον 3 μετεωρολογικων σταθμων βαζω μεσα και τον δικο μου ξερει ο μαριος τι λεω διαφερουν κατα πολυ ειδικα οσο αφορα ανωτατες τιμες θερμοκρασιας και υγρασιας αυτη τη στιγμη σε βοριοανατολικο προσανατολισμο ο σταθμος μου αναφερει 22.5C ενω οι αλλοι 2 ειναι μακραν κατω στους 20.2C
τελικα με μεσους ορους θα βγαζουμε συμπερασματα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ήρθε η βροχή και θα μείνει κιόλας!!!
Βρε, λέτε να ναι στα σκαριά και ο περιφερειακός;

Ανώνυμος είπε...

Με τιποτα ο περιφερειακος συντομα..

Το αλλο που ακουσα χθες στο ραδιοφωνο!! Σε ενα χρονο, λενε, θα ειναι ετοιμη η Καρλα! Γιατι νομιζω οτι το εχω ξανακουσει αυτο??